Logo Vannes

Navix Company

VANNES

  Compagnies maritimes
  De maatstaf voor uw cruises in Zuid-Bretagne!
  Historisch bedrijf Navix biedt een scala aan gevarieerde diensten aan de Golf van Morbihan, de Ria d'Etel en overtochten naar de eilanden voor de kust: Belle Ile en Mer, Houat & Hoëdic.
  Onze restaurantboot verwelkomt u vanuit Vannes voor lunch- of dinercruises waar het plezier van de ogen en de smaakpapillen zal deelnemen aan de onvergetelijke herinnering aan uw ontdekking van een van de mooiste baaien ter wereld.
  Meer dan een restaurant met zeezicht, de zee om je bord!
  Met 9 vertrekhavens biedt onze rederij u de mogelijkheid om de beste oplossing te vinden om uw maritieme excursie te vergemakkelijken.
  Ontdek de Golf van Morbihan van april tot september vanuit Vannes, Port Navalo en Locmariaquer, maar ook vanuit Auray, Le Bono en La Trinité sur Mer in juli en augustus.
  Geniet van de Golf van Morbihan die vertrekt vanuit Vannes, aan boord van de restaurantboot het hele jaar door (volgens schema) en in juli en augustus elke zaterdagavond voor dinercruises en elke zondagmiddag voor lunchcruises.
  Geniet van april tot september van Belle Ile en Mer vanuit Vannes, Port Navalo en Locmariaquer, net zoals Le Croisic en La Turballe in juli en augustus.
  Bezoek Houat en Hoëdic in juli en augustus vanuit Vannes, Port Navalo, Locmariaquer, Le Croisic en La Turballe (en vanuit La Trinité sur Mer ook voor Houat).
  Verken de Ria d'Etel van april tot september vanuit Etel.
  Om te reserveren, kiest u de oplossing die bij u past: telefonisch op 02 97 46 60 00, op onze website www.navix.fr of in uw VVV-kantoor, partner van ons bedrijf.
  Onze Groepsdienst (vanaf 15 volwassenen) zal de oplossing voor uw verwachtingen vinden door onze eenvoudige of pakketaanbiedingen voor te stellen (cruise + restaurant + verschillende activiteiten): 02 97 46 60 06 of groups@navix.fr
  Cruises van april tot september.
  Kantoren het hele jaar open.
  Laagseizoen: zaterdag en zondag gesloten.


  Tarieven

  Betaalwijzen

  Kenmerken

  Gesproken talen

  Etiketten

  Guide du Routard

  Toerisme & Invaliditeit

  Tourism & Handicap: boarding of manual wheelchairs only.
  Only the restaurant boat (non-stop cruise) is accessible to electric wheelchairs.
  It is recommended to call in advance.

  Diensten/uitrusting

  services

  • Ouvert toute l’année
  • Animaux acceptés

  equipement

  • Parking
  • Accès handicapés

  autres

  • Par temps de pluie
  • Accessible T&H

  Openingstijden

  • Van 01 januari 2023 tot 31 december 2023