Logo Vannes

City Pass

City Pass Golf van Morbihan Vannes

( Slim reizen ) met de City Pass Golf van Morbihan Vannes

Ontdek het essentiële Vannes en de Golf van Morbihan tegen de beste prijs met de CITY PASS GULF VAN MORBIHAN VANNES

Gratis toegang tot 30 must-see sites.

Meer dan 30 KORTINGEN EN VOORDELEN bij onze partners.

Toegang tot het busnetwerk.

TOEGANG TOT DE LOCATIES: De City Pass wordt geactiveerd wanneer deze voor de eerste keer wordt gebruikt bij een van de inbegrepen activiteiten. Het volstaat de City Pass te tonen aan de ingang van de hieronder vermelde sites om te genieten van gratis toegang (slechts 1 toegang per site) en kortingen/voordelen.

De datum en het tijdstip van het eerste bezoek geven het begin van de geldigheid van de City Pass aan (afhankelijk van de gekozen duur, 24, 48 of 72 uur). Sommige diensten zijn seizoensgebonden, wij raden u aan om de informatie over de openingstijden en de dienstregelingen van de locaties op de kaart van elke dienstverlener te controleren.

TOEGANG TOT HET BUSNETWERK: De City Pass biedt gedurende 1 dag onbeperkte toegang tot het Kicéo-vervoer in het stedelijk gebied op vertoon van het ticket aan de chauffeur. Vraag naar de Kicéo Journée Pass bij uw City Pass. Alle dienstregelingen en het busnetwerk op  www.kiceo.fr.

UW WEEKEND IN VANNES

VANAF 84 € PER PERSOON VOOR 2D/1N

Verblijf in een Club Hôtelier hotel en ontdek de musts van een EXCEPTIONELE BRETON BESTEMMING. Bezoek de elegante middeleeuwse hoofdstad van de Golf van Morbihan, proef oesters in een ontspannen sfeer, vaar naar de eilanden, ga wandelen op de GR34, geniet van het strand… Gratis toegang tot 30 must-see sites en het busnetwerk.

Waar koop je je City Pass?

ALLES OVER DE CITY PASS?