Logo Vannes

Au Cœur du Temps

VANNES

  Magasin de décoration

  Au Cœur du Temps, verenigt drie meubel-, decoratie- en tweedehandswinkels in het Parc Lann-gebied in Vannes en in het landhuis Moncan in Auray waar u kunt jagen, dromen, wandelen...

  Vintage, industrieel, naturel, marine, zijn de verschillende stijlen meubels en decoratieve objecten die wij aanbieden.

  Vintage universum: Laat je in het licht van de kandelaars van rookglas wiegen door het tikken van een zonnewandklok rechtstreeks uit de jaren zestig voor je grootste plezier.

  Vind ook onze selectie vintage meubelen en decoratie die u zullen onderdompelen in het hart van de jaren 1950. Van de klassieke sokkeltafel tot de onmisbare rotan fauteuil, dit legendarische meubel zal een vleugje elegantie aan uw woonkamer geven.

  Industrieel universum: Onze eetkamertafels zijn meestal gemaakt van hout en metaal. Resistent en authentiek, ze zullen karakter geven aan uw woonkamer.

  Zowel massief als vintage, de industriële boekenkast zal een echt origineel alternatief zijn voor de oude boekenkast.

  Het dressoir van hout en metaal is ideaal voor je woonkamer, eetkamer, slaapkamer of keuken. We bieden een selectie artikelen in verschillende maten om aan al uw behoeften te voldoen.

  Universe Bois Nature: Kies voor een natuurlijk en rustgevend interieur voor een houten decoratie. We presenteren u een collectie teakhouten meubelen die zijn geborgen van scheepsdekken. Dankzij unieke kleurvariaties, die afhankelijk zijn van het gebruikte hout, is elk stuk uniek. Deze essentie met exotische accenten, puur en delicaat, maakt van onze teakhouten meubelen essentiële elementen van interieurdecoratie.

  Univers Marin: Au Cœur du Temps biedt u een reeks scheepsmeubels, synoniem voor geschiedenis en originaliteit.

  In een huis, in een tuin, op een terras of zelfs in een badkamer, deze meubelen en decoratieve objecten in hout en aluminium nodigen overal uit. Van verlichting tot meubels, je huis zal een echte uitnodiging zijn om te reizen.

  -Rue Marcelin Berthelot – Parc Lann – Vannes – 02 97 48 25 49.

  -Rue Gay Lussac – Parc Lann - Vannes – 02 97 40 16 67.

  -Moncan Manor - Auray – 02 97 52 89 18.


  Kenmerken

  Gesproken talen

  Diensten/uitrusting

  services


  Openingstijden

  • Van 01 januari 2024 tot 31 december 2024