Logo Vannes

Arbenn Kayak et Paddle

ST ARMEL

  Sports nautiques

  Kajak- en peddelverhuur, ritten en wandelingen in Zuid-Bretagne

  Stort je in een kajak in de passage van St Armel, in het hart van het regionale natuurpark van de Golf van Morbihan, het is om een ​​uitzonderlijk erfgoed te ontdekken waar de zeelandschappen zich vermengen met het omliggende platteland.

  Met meer dan 30 jaar ervaring in kajakken en een pionier in de praktijk van Stand Up Paddle gedurende tien jaar, staat het plezier van zeilen bij ons voorop.

  Zeekajakken en Stand up Paddle zijn toegankelijke sportactiviteiten om langs het water te wandelen met respect voor deze natuurlijke ruimte.

  De 47 km kustlijn van deze kleine binnenzee biedt een prachtig uitzicht op de Golf. Voor verhuur, begeleide wandelingen of cursussen zijn er verschillende routes voor u beschikbaar. De zandige oevers voor zwemmers worden gevolgd door wadden voor kustvissers, van de punt van Montsarrac tot die van Le Bill, tot aan Port-Anna. Kom en ontdek de vele baaien, moerassen en de nabijgelegen eilanden Tascon en Bailleron, evenals die van Boëd en Boëdic.

  Arbenn Kayak & Paddle nam het in 2019 over van de zeekajakbasis St Armel, die al dertig jaar bestaat. Gaétan Séné, een gediplomeerde gids en regelmatig spreker, heeft deze activiteit, die hij sinds zeer jonge leeftijd beoefent, voortgezet.


  Tarieven

  Betaalwijzen

  Kenmerken

  Gesproken talen

  Diensten/uitrusting

  services

  • Animaux acceptés

  equipement

  • Parking

  autres

  • Kayak
  • Paddle

  Openingstijden

  • Van 01 januari 2024 tot 31 december 2024