Logo Vannes

Restaurant Le Manoir de Kerbot

SARZEAU

    Cuisine gastronomique

    In het hart van het schiereiland Rhuys, in Sarzeau, nodigt restaurant Manoir de Kerbot u uit voor een verfijnde culinaire ervaring in een elegante, historische setting. Bekroond met de Bib Gourmand 2025 van de Michelingids, creëren Valentin Gantier en zijn team authentieke en creatieve gerechten met lokale en seizoensgebonden producten in een menu dat u niet mag missen, een waar eerbetoon aan de smaken van het Bretonse terroir.


    Het restaurant bevindt zich in een uitzonderlijke omgeving, waar ook een charmant hotel met 9 kamers en suites en een wellnessruimte met spa zijn gevestigd, perfect om uw gastronomische vakantie te verlengen met een verblijf of een moment van ontspanning.
    Reserveer uw tafel of ontdek onze wereld via https://www.hotelrestaurantkerbot.com/carte-menu of telefonisch: +33 2 97 26 40 38.
    Het hele jaar geopend, behalve tijdens onze jaarlijkse sluitingen in de laatste drie weken van januari en de laatste twee weken van november.
    Menu vanaf € 39.


    Tarieven

    Betaalwijzen

    Kenmerken

    Gesproken talen

    Etiketten

    Gault Millau Qualité tourisme Restaurant du Terroir

    Diensten/uitrusting

    services

    • Ouvert toute l’année

    equipement

    • Parking
    • Terrasse
    • Accès handicapés

    autres

    • Couvert en terrasse 20
    • Couvert 35
    • Couvert 20 veranda

    Openingstijden

    • Van 01 januari 2025 tot 15 november 2025
    • Van 28 november 2025 tot 31 december 2025