Logo Vannes

Restaurant Le Sous-Sol

VANNES

    Cuisine gastronomique
    Een unieke structuur voor dit restaurant dat producten van korte keten promoot.
    De gastronomische keuken van chef-kok Thibaud Schouten benadrukt de mooie rijkdommen van het Bretonse terroir.
    Biologische en biodynamische wijnen.
    Gesloten voor 2 weken in juli/augustus.
    Gesloten voor 2 weken in februari/maart en 2 weken in oktober/november.
    Lunchmenu vanaf €29 en dinermenu vanaf €40.
    Kindermenu vanaf €14.


    Tarieven

    Betaalwijzen

    Kenmerken

    Gesproken talen

    Etiketten

    Tables et saveurs de Bretagne Bib Gourmand Gault Millau AB Agriculture Biologique

    Diensten/uitrusting

    services

    • Animaux acceptés

    confort

    • Wifi

    autres

    • Couvert 24

    Openingstijden

    • Van 11 januari 2024 tot 31 december 2024