Logo Vannes

Alain Chartier - Sarzeau

SARZEAU

    Produits du terroir

    Alain Chartier - Meilleur Ouvrier de France - Wereldkampioen

    Alain en Sylvie CHARTIER nodigen u uit om gastronomische momenten te delen met eersteklas ambachtelijk ijs, vers gebak, chocoladerepen of met karamel, ganaches van pure oorsprong, unieke chocoladecreaties. Om nog maar te zwijgen van de geregistreerde modelcollectie van "Bretagne bitterkoekjes".

    In chocolade, twee exclusieve creaties van Tendance Breizh: de golfchocoladereep en Chocolat, de eerste Bretonse melkchocolade.

    Ontdek een verzameling caloriearme desserts die beredeneerde verwennerij en respect voor smaak combineren.

    Winnaar van de Nationale SMAAK- en GEZONDHEIDSprijs 2017.

    Alain Chartier, met 25 jaar ervaring en bekroond met de mooiste onderscheidingen in dit vak, Meilleur Ouvrier de France GLACIER 2000, Wereldkampioen bevroren desserts 2003 in Turijn, Lid van Relais Desserts, Top 5 van Franse ijssalons volgens Gault en Millau.

    Geëtiketteerd "ambachtelijk ijs uit Frankrijk" een label van kwaliteit en gastronomisch vertrouwen van ambachtelijke ijsmaker.

    Nieuw: het CHOCOLATERIE-laboratorium, ZA du LANDY in Theix, waar u de productie van chocolade kunt bezoeken, van de cacaoboon tot de chocoladereep, met bonen van biologische en fairtrade landbouw en vooral CHOCOLAIT kunt proeven, de eerste Bretonse melkchocolade, Unique in Bretagne.

    Productie / School van desserts: ZA Saint Léonard - Rue Ampère - 56450 THEIX - 02 97 43 27 37

    Winkels:

    - Vannes: Place des Lices, Les Halles des Lices, Parc Lann

    - Arzon: Haven van Crouesty

    - Sarzeau: Rue du Generaal de Gaulle

    - Theix: School van Toetjes


    Tarieven

    Betaalwijzen

    Kenmerken

    Gesproken talen

    Etiketten

    Guide du Routard Gault Millau

    Diensten/uitrusting

    services

    • Producteurs locaux

    autres

    • Visite de producteur

    Openingstijden

    • Van 01 januari 2024 tot 31 december 2024